Новини

Информационни сесии с младежи от Сигурната зона в РПЦ-София, „Овча купел“

Информационни сесии на тема здравни грижи и дерматологична хигиена, разработени специално за младежи, се провеждат с момчетата от Сигурната зона в РПЦ-София, „Овча купел“.

Ръчно изработена празнична украса и картички за 2022 г.

            Празнична творческа инициатива обедини децата, настанени в РПЦ-Харманли и малчуганите от център за специална образователна подкрепа (ЦСОП)  „Петко Рачов Славейков“ в град Харманли.

Откриваща среща по проект „Повишаване на административния капацитет на компетентните органи в областта на убежището и миграцията“

Държавната агенция за бежанците при Министерския съвет (ДАБ при МС) проведе онлайн среща по проект „Повишаване на административния капацитет на компетентните органи в областта на убежището и миграцията“, осъществяван с финансовата подкрепа на Програма „Въ

Старателните седмокласници от РПЦ-София, „Враждебна“

Амир, Ахмад и Фатима* четат много добре, при условие че отскоро учат български език. Имат добри оценки, старателни са и пишат през цялото време на присъствените занятия.

Мобилен кабинет – линейка за допълнителна здравна помощ в РПЦ-София

                Мобилен кабинет – линейка вече е част от средствата за допълнителна здравна помощ за търсещите закрила, настанени в Регистрационно-приемателен център – гр. София.